as5

Psih.dr. Viorel Pasca

coordonatorul proiectului Polyvagal Romania

Psiholog clinician si psihoterapeut integrativ principal, formator si supervizor in cadrul Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa (IRPI) si al Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa (EAIP)

Este vicepresedintele Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa. Are formari de lunga durata in psihoterapie integrativa, psihoterapie corporala, EFT(Emotionally Focused Therapy), CFT(Compassion Focused Therapy) si peste 200 de ore de formare aplicata in CBT și in SE(Somatic Experiencing). A incheiat studiile doctorale in 2011 la Universitatea din Bucuresti cu o teza de psihofiziologie. Are peste 10 ani de experienta didactica universitara. Este interesat de psihofiziologie, neurostiinte, teoria polivagala, mindfulness, teoriile atasamentului si aplicatiile acestora in psihologia clinica si psihoterapie. Are practica profesionala in psihofiziologie criminalistica si in utilizarea biofeedbackului in psihoterapie. In practica privata este interesat de integrarea psihoterapiilor corporale in interventiile terapeutice, mindfulness, lucrul cu emotiile si emotiile dificile, tehnici de abordare a traumei, dezvoltarea unor interventii bazate pe teoria polivagala si compasiune, etc.

as1

Psih. Alina Anghel

responsabilă de implementarea cursurilor în cadrul proiectului Polyvagal Romania

Este psihoterapeut integrativ specialist și psiholog clinician, cu practică privată de peste 10 ani. Are formare de lunga durată în psihoterapie integrativă, EFT(Emotionally Focused Therapy), EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), și peste 100 de ore de formare continuă în diferite abordări: Schema Therapy, ACT, Analiză tranzacțională, Terapie sistemică și de familie.

Are experiență de peste 15 de ani în mediul corporate, atât în zona de management, cât și în zona de cultura organizațională.

În practica privată este interesată de lucrul cu trauma, teoria atașamentului, neurostiințe, abordări psihosomatice și teoria polyvagală, și aplicațiile acestora în psihoterapie, educație si mediul organizațional.

as3

Psih. Livia Istrate

responsabilă de promovarea proiectului Polyvagal România

Este psihoterapeut integrativ autonom. A absolvit în 2019 Facultatea de Psihologie din cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București, iar în 2021 a absolvit programul de formare de lungă durată și supervizare în psihoterapie integrativă, în cadrul Institului Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI). A finalizat studiile masterale în psihologie clinică, hipnoză și terapii de scurtă durată în cadrul Universității “Titu Maiorescu” din București. 

A parcurs mai multe programe de formare continuă care au avut drept obiectiv lucrul cu persoanele care suferă de adicții, utilizarea unor tehnici corporale, psihoterapia de cuplu și familie și este licențiată în folosirea platformelor de terapie online Paxonline și Depreter. A participat la workshopuri, congrese, cursuri și seminarii pe diverse tematici de specialitate: terapia centrată pe compasiune, teoria polivagală, terapia traumei, managementul furiei din perspectiva terapiei centrate pe compasiune, abordarea psihoterapeutică a narcisismului clinic, evaluarea și intervenția psihoterapeutică în tulburările somatice, etc. 

Desfășoară din 2019 activități de suport și psihoeducație în mediul online (vezi blogul propriu: www.shinka.ro ), este co-creator al grupului „Părinți pe Sârmă” (vezi pagina de facebook) și al programului de dezvoltare personală pentru părinți „Fără Dramă. Mai multă conectare, mai puține țipete” (www.faradrama.ro). De asemenea, a participat la proiectul pentru suport psihoemoțional în perioada pandemiei Covid-19, ”Fii bine, fii informat”, organizat de către IRPI. Este interesată de psihosomatică, teoria atașamentului, neuroștiințe, teoria polivagală și aplicațiile acestora în psihoterapie.

as2

Jiboc Nicoleta

responsabila în cadrul proiectului Polyvagal România cu studiile, cercetarea și documentarea

Este psiholog clinician autonom și psihoterapeut CBT. Este drd. în cadrul  Școlii Doctorale a Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca, licențiată în Psihologie și absolventă a Masterului în psihologie clinică din cadrul Facultății de Psihologie al aceleași universități.

Are mai multe studii și cercetării pe teme de psiho-oncologie publicate în reviste indexate ISI. A încheiat primul nivel de formare în CFT (Terapia Centrată pe Compasiune) și a parcurs mai multe cursuri de specializare în ACT (Terapia Acceptării și Angajamentului).

Este pasionată de neuroștiințe, psihosomatică, psiho-oncologie și de tehnici și metode de cercetare avansată.  

Tasia Cioata

Psih. Tasia Cioată

responsabilă de administrarea paginii de internet în cadrul proiectului Polyvagal Romania

Absolventă a Universității  de Vest „Vasile Goldiş” din Arad- Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie, Educaţie Fizică şi Sport- specializarea Psihologie; a programului de Formare în Psihologie Clinică Integrativă al Institutului Român de Psihoterapie Integrativă.

Este psiholog pacticant Autonom din 2016 cu experienta în evaluări neuropsihologice. Interesată în psihologia cognitivă, comportamentală, științele cognitiv-comportamentale, neuroștiințe, testele proiective și evident Teoria Polyvagală.

Deține certificat ECDL Complet și are experiență în utilizarea unor aplicații și softuri, redactare cu unelte avansate, gestionare baze de date, webbdesign. Are Competenţă în limba străină – Limba engleză – business.