You are currently viewing Simpozion Polyvagal Romania: Conectare, comunitate & co-reglare: Sănătatea sistemului nervos și experiența umană

Simpozion Polyvagal Romania: Conectare, comunitate & co-reglare: Sănătatea sistemului nervos și experiența umană

Dragi colegi,

Vă invităm să participați la Simpozionul organizat de Polyvagal România, sâmbătă 26 Noiembrie 2022, între orele 10:00-17:00, în format hibrid: ONLINE pe platforma ZOOM și live în Baia Mare la Hotel Mara, sala de conferințe.
În cadrul evenimentului vom difuza o selecție de înregistrări ale Conferinței Polyvagal Institute și Unyte Safe&Sound Summit, care a avut loc în perioada 13-16 Octombrie în S.U.A și vom prezenta principalele concepte ale Polyvagal Theory (PVT), într-un cadru interactiv de discuții.
Proiectul Polyvagal România, este creat în baza parteneriatului dintre Polyvagal Institute (PVI) din S.U.A și Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI) și includem acest eveniment în contextul aniversării a 14 ani de Psihoterapie Integrativă în România.

CUI NE ADRESĂM?
Evenimentul se adresează specialiștilor din domeniul psihologiei, psihoterapiei, neuroștiințelor, medicilor din domeniul sănătății mintale, studenților și tuturor celor interesați de Teoria Polivagală și aplicațiile ei în zona clinică, organizațională, educațională, etc.

PROGRAMUL SIMPOZIONULUI
În program sunt incluse șapte prelegeri și workshop-uri selectate care au fost prezentate în cadrul Conferinței PVI din 13-16 Octombrie, astfel:
1. Stephen Porges, Ph.D. – Discurs de deschidere – Teoria Polivagală
2. Sue Carter, Ph.D. – Oxitocina și biologia siguranței
Chantal Traub, Birth Doula – Siguranța înainte de toate! Conexiunea creier-corp la naștere și după naștere
3. Janina Fisher, Ph.D. – Vindecarea sinelui fragmentat al supraviețuitorilor traumelor: o abordare terapeutică folosind teoria polyvagală
4. Deb Dana, LCSW – Măiestria co-reglării: O demonstrație practică
5. Paula Scatoloni, LCSW, SEP, TEB – Somatic Experiencing
Tracy Stackhouse, MA, OTR – Sensory Integration
Nicole Black, P.h.D. – EMDR
Restabilirea umanității: Integrarea și puterea vindecătoare a siguranței
6. Linda Thai, LMSW, ERYT-200, CLYL – Îmblânzirea, Calmarea, si abordarea somatică a traumei în contextual sistemelor represive (Fawning, Appeasement and the Somatics of Trauma within the Dynamics of Oppressive Systems)
7. Sonia Gomes, Ph.D – Teoria polivagală – Practică clinică folosind metoda SOMA-Embodiment.

Toate înregistrările sunt subtitrate în limba română și vor putea fi accesate de participanții la simpozion pe site-ul www.polyvagal.ro până la 31.03.2023.
Participanții la evenimentul live de la Baia Mare sunt invitați să participe la “Balul Integrativiștilor” organizat în cadrul aniversării a 14 ani de la înființarea Institutului Român de Psihoterapie Integrativă din România.

TAXE DE PARTICIPARE
Taxa de participare este de 300 lei și se va achita prin virament bancar în contul Institutului Român de Psihoterapie Integrativă: RO31RZBR0000060023914506, deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Rosetti, București. La detalii transfer vă rugăm să specificați: “Numele și prenumele – Taxa Simpozion Polyvagal”.

PROCEDURI DE INSCRIERE
Pentru înscriere completați acest formular: https://docs.google.com/…/10ccjgVeTCU09NdsD…/viewform…
După achitarea taxei veți primi prin e-mail de la polyvagal.romania@gmail.com instrucțiunile necesare pentru a accesa link-ul Simpozionului.