You are currently viewing Congres European Dedicat Teoriei Polivagale

Congres European Dedicat Teoriei Polivagale

Germania, miercuri 22 iunie 2022, între orele 14:00-22:30 (ora României), în format ONLINE

Proiectul Polyvagal România este creat în baza parteneriatului dintre Polyvagal Institute (PVI) din USA și Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI) și își propune să promoveze studiile, cercetările și aplicațiile Teoriei polivagale în România și să creeze, la nivel național, o comunitate interesată de această nouă paradigmă.

PROIECTUL POLYVAGAL ROMÂNIA

Proiectul Polyvagal România este creat în baza parteneriatului dintre Polyvagal Institute (PVI) din USA și Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI) și își propune să promoveze studiile, cercetările și aplicațiile Teoriei polivagale în România și să creeze, la nivel național, o comunitate interesată de această nouă paradigmă. În această calitate și în baza acordului de colaborare încheiat cu Polyvagal Akademie din Germania, avem plăcerea să vă invităm la:

Primul

CONGRES EUROPEAN DEDICAT TEORIEI POLIVAGALE

Germania, miercuri 22 iunie 2022, între orele 14:00-22:30 (ora României), în format ONLINE

 

DESPRE FORMATUL EVENIMENTULUI ȘI ORGANIZATORI

Congresul Polyvagal se desfășoară în format ONLINE, limbile de prezentare sunt engleză și germană, iar pentru participanții din România se asigură (opțional) interpretare/traducere simultană pentru întreg conținutul. Participanții la eveniment vor obține diplome de participare, fără credite de specialitate. Organizatorii evenimentului sunt: Academia Carl Auer, Academia Polyvagal, Institutul Milton Erickson Rottweil și Organizația Trenkle din Germania.

CUI SE ADRESEAZĂ

Evenimentul se adresează specialiștilor din domeniul psihologiei, psihoterapiei, neuroștiințelor, medicilor, specialiștilor din domeniul sănătății mintale, studenților și tuturor celor interesați de Teoria polivagală și aplicațiile ei în zona clinică, organizațională, educațională, etc.

PROGRAMUL CONFERINȚEI

În program sunt incluse nouă prezentări și un panel de discuții. Invitații speciali ai evenimentului sunt: Dr. Stephen Porges și Deb Dana, din partea Polyvagal Institute. Celelalte prezentări vor fi suținute de: Gunther Schmidt (Germania), Dirk Marivoet (Belgia), Woltemade Hartman (Africa de Sud), Krzysztof Karauda (Polonia), Stefan Schmid, Erwin Muller (Germania) și Silvia Zanotta (Italia). În preambulul Congresului, miercuri 22 iunie, între orele 13:00 – 14:00 vă invităm să participați, pe aceeași platformă, la întâlnirea comunității Polyvagal România, moderată de Psih. Dr. Viorel Pașca, în care se vor prezenta materiale și informații despre importanța teoriei polivagale și proiectele legate de promovarea ei în România.

Stephen Porges – the Ukraine Crisis

Polyvagal România va transmite mesajul dr. Stephen Pogres despre criza umanitară generate de conflictul din zona noastră și intervențiile psihologice de support pentru refugiați.